FAKTA O SUROVINÁCH

Tělové máslo OSTĒ a jeho síla v laktobacilech

Jak se zbavit nepříjemných projevů zimy, výrazných teplotních rozdílů a stresu na pokožce celého těla? Péčí, která je v souladu s kožním mikrobiomem. 

Stále častěji se v souvislosti s aktuálním životním stylem setkáváme s narušenou obranyschopností naší kůže, od obličeje po konečky prstů na nohách. Narušený kožní mikrobiom, soubor bakterií na povrchu každé pokožky, sebou přináší řadu problémů, od nepříjemných pocitů po kožní nemoci, které si vyžadují systematickou léčbu u dermatologa. Soustavnou péčí a kosmetikou respektující mikrobiom můžeme celé řadě problémů snadno předcházet.

Tělová másla OSTĒ Rich Nutrition mají nejen bohatou, výživnou texturu, ale především obsahují látky, které kožní mikrobiom posilují a udržují v ideální rovnováze. Zásadní roli v čistě veganském složení hrají aktivní látky v čele s laktobacily a patentovanou kompozicí přírodních cukrů. Laktobacily mají velmi příznivý účinek na pokožku celého těla tím, že posilují příznivé bakterie a zároveň plní funkci přirozeného konzervantu. Je to šetrnější a ekologičtější řešení, kdy jedna látka zastává v rámci receptury více funkcí. Nedílnou součástí šetrného složení je zklidňujicí panthenol, glycerin rostlinného původu pro uzamknutí vody v pokožce a vitamín E. V OSTĒ využíváme jeho přirozenou podobu získaného ze slunečnicových semínek.

Tělová másla OSTĒ Rich Nutrition s bohatou texturou a přirozenou vůní kokosu jsou vhodná pro všechny typy pokožky včetně citlivé se sklonem k červenání, svědění a podráždění. Po aplikaci se rychle vstřebávají a nezanechávají na pokožce mastný film, jen sametovou hebkost. Varianta Extra Kokos obsahuje hypoalergenní parfemaci, která nedráždí ani citlivou pokožku, pro milovníky jemných, zcela přirozených vůní je tělové máslo k dostání ve variantě Natural.

Aktivní složky tělového másla:

  • bio panenský kokosový olej
  • patentovaná kompozice přírodních cukrů
  • lactobacillus
  • výtažky a olej ze slunečnicových semínek
  • rostlinný glycerin
  • panthenol