Read More
OSTĒ

5 věcí, které hravě zvládne multifunkční balzám na rty OSTĒ

Léto je tady a my pro vás máme tu nejtřpytivější novinku. Protože slunce, třpytky a bublinky v létě prostě patří k sobě. Řada oblíbených balzámů na rty Sweet Care se rozrostla o novou variantu. Vzhledem i vůní připomíná skleničku vychlazeného Prosecca s jemným tónem čerstvých jahod. Umí toho však mnohem více.

Číst dále

Read More
OSTĒ

Správné čištění pleti. Jen odlíčit nestačí. Zjistěte, jak správně čistit pleť.

Všichni víme, že základem zdravé a krásné pleti je správné čištění. Jenže zbavit ji všech nečistot důkladně, ale zároveň šetrně, abychom ji nepodráždili, není jednoduché. Proto jsme pro Vás sestavili praktický manuál, který pomůže najít ten správný postup pro odličování a čištění pleti, a zároveň nabídne cestu, jak si ho maximálně zjednodušit.

Číst dále

Read More
FAKTA O SUROVINÁCH

Tělové máslo OSTĒ a jeho síla v laktobacilech

Jak se zbavit nepříjemných projevů zimy, výrazných teplotních rozdílů a stresu na pokožce celého těla? Péčí, která je v souladu s kožním mikrobiomem. 

Stále častěji se v souvislosti s aktuálním životním stylem setkáváme s narušenou obranyschopností naší kůže, od obličeje po konečky prstů na nohách. Narušený kožní mikrobiom, soubor bakterií na povrchu každé pokožky, sebou přináší řadu problémů, od nepříjemných pocitů po kožní nemoci, které si vyžadují systematickou léčbu u dermatologa. Soustavnou péčí a kosmetikou respektující mikrobiom můžeme celé řadě problémů snadno předcházet.

Číst dále

Read More
OSTĒ

Pravá zima udeřila, pokožka volá po péči!

Mráz kreslí po oknech, čerstvá bílá pokrývka je nadýchaná jako peřinka. Zima umí být pohádkově krásná, ale i zrádná. Naše pokožka v tomto období dostává zabrat. Suchá místa na pleti, popraskaná kůže na rukou, nebo svědivý pocit pokožky? S tím vším se v zimě musíme poprat. Proto je nutné, víc než kdy jindy, pokožku správně hydratovat a vyživovat.

Číst dále

Read More
OSTĒ

Dobijte baterky s členy týmu OSTĒ

Abychom v této době nepropadali špatné náladě, je dobré se podporovat a inspirovat navzájem. Vypněme na chvilku zprávy, zapalme si svíčky a soustřeďme se na činnosti, díky kterým se dostaneme do takzvaného flow, které hlavě prospívá nejlépe. Nezáleží na tom, zda půjde o hodinu či celý den, relax a odpočinek bychom si měli dopřávat pravidelně. Přinášíme Vám tipy, jak odpočívají či dobíjejí baterky členové našeho OSTĒ týmu, aby si udrželi dobrou náladu.

Číst dále

Read More
FAKTA O SUROVINÁCH

Kyselina hyaluronová, zázrak?

Věříme, že díky médiím, které nás obklopují dnes a denně, jste již o kyselině hyaluronové slyšeli, a určitě ne jednou. Taky aby ne, kyselina hyaluronová ve spojení s naší pletí dokáže opravdové divy.

Pokud jste se o tuto zázračnou látku nikdy příliš nezajímali, možná ani netušíte, že tento poklad máme každý v těle. A to přibližně 15 gramů. Kyselina hyaluronová je tedy látka našemu tělu vlastní. Samozřejmě množství kyseliny hyaluronové v těle se u každého z nás malinko liší a naneštěstí s přibývajícím věkem klesá. S tím se však dá leccos dělat a my si dnes přiblížíme, jak tuto látku naší pokožce dodat, tak, aby z ní mohla těžit co nejvíce.

Číst dále

Read More
OSTĒ

Maska na vlasy testovaná letním sluncem aneb letním vlasům pomůže.

Za každým z našich produktů se skrývá příběh. Příběh, který častokrát sahá až do hlubokých vietnamských kořenů zakladatelky značky Hanky. Příběh, který se Vám chystáme dnes vyprávět, stojí za zrodem celé značky. Možná už sami tušíte, že se jedná o naši masku na vlasy, náš nejprodávanější produkt.

Číst dále

Read More
OSTĒ

Na rukou se odráží celá naše životní cesta

Není snad na našem těle více namáhaná část, než jsou naše ruce. Denně nám slouží a odvádějí za nás kus práce. Na rukou se odráží celá naše životní cesta. Prozradí na nás spoustu věcí. Těžká práce, časté mytí rukou, či nadměrné UV záření se na nich projevují v podobě suché pokožky, pigmentových skvrn či předčasným stárnutím pokožky.

Správnou péčí však se tyto známky můžeme zpomalit či úplně eliminovat. Kvalitní péče si žádá důslednost a trpělivost. Bohužel neexistuje žádný zázračný elixír, který by nám přivodil instantní výsledek. Ale nebojte, bohatá a dlouhodobá péče se Vám vrátí v podobě jemné a hebké pokožky, kterou budete milovat. 

Číst dále