OSTĒ

5 věcí, které hravě zvládne multifunkční balzám na rty OSTĒ

Léto je tady a my pro vás máme tu nejtřpytivější novinku. Protože slunce, třpytky a bublinky v létě prostě patří k sobě. Řada oblíbených balzámů na rty Sweet Care se rozrostla o novou variantu. Vzhledem i vůní připomíná skleničku vychlazeného Prosecca s jemným tónem čerstvých jahod. Umí toho však mnohem více.

Pečující balzám na rty Sweet Care Prosecco

 1) Vyživuje 

Balzám na rty musí o rty především pečovat. Díky obsahu bio panenského kokosového oleje, bio ricinového oleje, rýžového vosku a kyseliny hyaluronové nový balzám perfektně vyživuje, hydratuje a také regeneruje citlivou pokožku rtů. Kokosový olej navíc v léchrání před negativními vlivy slunečního záření a spolu s kyselinou hyaluronovou vyhlazuje drobné linky. Součástí složení je také tocopherol neboli vitamin E, který zabraňuje šupinatění pokožky a předchází jejímu předčasnému stárnutí.

2) Chrání

To ovšem není všechno. Složení balzámu OSTĒ Sweet Care Prosecco je nyní obohacené ještě o přírodní antioxidant resveratrol. Použila jsem resveratrol pro jeho skvělé účinky i fakt, že se přirozeně nachází v hroznovém víně. Je to jeden z nejúčinnějších antioxidantů,vysvětluje Hana Phamová, zakladatelka značky OSTĒ. „Resveratrol mimo jiné neutralizuje volné radikály a má dvojí účinek. Pomáhá nejen předcházet poškození kožních buněk, ale již vzniklé škody opravuje,dodává Hanka, která stojí za ideou všech produktů, jež v OSTĒ vznikají.

Resveratrol se přirozeně nachází v hroznovém víně. Jeden z nejúčinnějších antioxidantů.

3) Zkrášluje

Máte rády lesky a třpytky? Tak to Sweet Care Prosecco budete milovat. Novinka od OSTĒ má lesklý a třpytivý finiš díky obsahu přírodní micy. Představte si sklenku prosecca s čerstvými jahodami – přesně tak svěže a šťavnatě budou vypadat i vaše rty.

4) Nahradí i rozjasňovač

estože jde o balzám na rty, u rtů jeho využití zdaleka nekončí. Jeho jemně třpytivý efekt si totiž vyloženě říká o to, abyste ho využila i při líčení. Můžete jím samozřejmě přetřít jakoukoli svoji oblíbenou rtěnku, čímž dostane klidně každý den nějaký úplně nový odstín, ale nebojte se ho použít také jako rozjasňovač. Jemně ho jen pomocí prstů vklepejte do lícních kostí, pod obočí, na hranu nosu i nad střed horního rtu. Těch malinkých třpytek nebudeme mít dost. 🙂 

Vůně balzámu je inspirovaná vychlazenou skleničkou Prosecca.

5) Skvěle voní a chutná 

Inspirací k názvu nového balzámu nebyl jen zmíněný antioxidant resveratrol z hroznového vína, ale také vůně té vychlazené skleničky prosecca s jahodami. Naneste balzám na rty, a během vteřiny se tak přeneste do příjemného letního večera v plážovém baru. Zejména po náročném dni v práci, dovedete si představit lepší aromaterapii?