OSTĒ

OSTĒ CLEAN BEAUTY

Co pro nás znamená clean beauty?

Přírodní, veganské, čisté, udržitelné, organické. To, a ještě více se ukrývá za každým produktem značky OSTĒ. Každý produkt, každá ingredience, každé sdělení má své nezastupitelné místo. Věříme v transparentnost a zdravý rozum. 🙂

AMBICE OSTĒ

Chceme změnit pohled na přírodní kosmetiku 21. století. Od počátku sledujeme jeden cíl – spojit ryzí ingredience a moderní design. Principy clean beauty pro nás nejsou jen další v řadě trendů, ale přirozenou součástí značky.

PRINCIPY OSTĒ

S OSTĒ nemusíte přemýšlet nad tím, jestli minimalistická elegance a složení na bází vysoce účinných rostlinných ingrediencí mohou společně fungovat, věříme, že to jde. Produkty jsou čisté od samotných surovin, původem, zpracováním až po následnou finální výrobu. Klíčové ingredience jsou inspirované vietnamskou a evropskou kulturou.

Abychom si pohlídali kvalitu a princip cruelty free, získáváme všechny suroviny od evropských dodavatelů. Výjimku tvoří bio kokosový olej, který nakupujeme ve Vietnamu právě proto, že si díky osobní kontrole zakladatelky pohlídáme původ. Hanka navštěvuje výrobu i místo zpracování této suroviny. Od vývoje po samotný prodej se řídíme tím, aby produkt splňoval tři důležité aspekty: funkčnost, smysluplné složení z těch nejlepších ingrediencí a příjemný zážitek.

FUNKČNOST A SLOŽENÍ

Spojili jsme funkční přírodní ingredience rostlinného původu a atraktivní krémové, máslové a vodní textury, které jsou vhodné pro všechny typy pleti a vlasů. Protože se i pokožka skládá ze dvou složek (tukové a vodné), je tělové máslo vytvořeno tak, aby si z něj pokožka vzala přesně tu část složky, kterou potřebuje.

Zakládáme si na patentovaných aktivních látkách a olejích v bio kvalitě. Při vývoji přemýšlíme i nad vonnými látkami, protože jsme přesvědčeni, že i senzorický zážitek je při výběru kosmetiky důležitý. Navíc věříme, že i v clean beauty lze vyrábět produkty, které příjemně voní. Využíváme hypoalergenní parfemace, které jsou zbavené alergenů a jsou tak vhodné pro osoby s citlivou pokožkou. Balzámy na rty jsou ovoněné potravinářskými aromaty, která jsou vhodné pro lidský organismus.

OBALY

I obal musí fungovat. Při vývoji produktů nebylo jednoduché se rozhodnout, jaký materiál použít na jejich zabalení. Nad sklem nakonec zvítězily plastové obaly. Plast je stabilní materiál, vybrali jsme jedno druhové kvalitní plasty, které jsou zpracovatelné a dají se opět využít a po použití recyklovat. Tělové máslo funguje na principu „airless“ – píst vytlačuje hmotu ven bez toho, aniž by se dovnitř dostal zbytečný vzduch. Při aplikaci se hmota nezanáší bakteriemi, je velmi šetrně zakonzervovaná.

V OSTĒ věříme na produkty vyráběné bez kompromisů. S úctou k přírodě a zdravému tělu.

Přejeme Vám krásnou neděli, Vaše OSTĒ