OSTĒ

Dobijte baterky s členy týmu OSTĒ

Abychom v této době nepropadali špatné náladě, je dobré se podporovat a inspirovat navzájem. Vypněme na chvilku zprávy, zapalme si svíčky a soustřeďme se na činnosti, díky kterým se dostaneme do takzvaného flow, které hlavě prospívá nejlépe. Nezáleží na tom, zda půjde o hodinu či celý den, relax a odpočinek bychom si měli dopřávat pravidelně. Přinášíme Vám tipy, jak odpočívají či dobíjejí baterky členové našeho OSTĒ týmu, aby si udrželi dobrou náladu.

 

Berenika, zařídí i nemožné 

Berenika miluje všechny odpočinkové filmy s Adamem Sandlerem (Zkus mě rozesmát, Machři, Dovolená za trest) a český rodinný film Ženy v běhu. Ráda se začte do knížek jako je Moc přítomného okamžiku, Mnich, který prodal své ferrari a Kam zmizel můj sýr? Energii čerpá v lese během dlouhých procházek, doporučuje pravidelně cvičit jógu či jednou týdně zkusit vedenou meditaci, například podle Bohoo Beautiful. Pokud si má dát Berenika fyzicky do těla a zapomenout na starosti ráda tancuje a běhá. Miluje italskou kuchyni, a ještě lépe jí chutná, když ji může sdílet s přáteli a rodinou.

Emotikony, které Beri vystihují:     💃🏼

 

Petr, tabulky a čísla jsou jeho 

Petr v sobě nezapře kluka, odreagovává se hraním xboxu. Rád si zajde na kolo, běhá a hraje badminton. Dle jeho slov „Největší relax je, když si povídám se svojí manželkou, v posteli, u krbu či během procházky“. Největší romantik v našem týmu. J Petr doporučuje filmy u kterých totálně vypnete – ztřeštěné americké komedie, nebo se naopak namotivujete Never Back Down, The Big Short, Moneyball. A doporučení na knihy? Petr dává přednost odborným, a pár jich prozradil: Dotek Midase, Průvodce spekulanta, Krotitelé trhů.

Emotikony, které Peťu vystihují: 👨‍💻 🎮 🤨 🏠 🥃 🌗

 

 

Martina, komunikace se nebojí, naopak 

Martina relaxuje sportem a čtením. „Tenis, lezení po horách, dlouhé procházky v lese nebo běh, je přesně ten tip relaxu, kdy vypnete hlavu, cítíte se skvěle a snadno usnete.“ dodává. Martina si doporučuje stáhnout aplikaci Nike run a sledovat vývoj svého výkonu. Co se týče čtení, Martina ráda podporuje české autory. Do sychravého počasí, pod deku a čaj doporučuje knihy jako je Dědina, Běsa, Vrány, Heřmánkové údolí či Houbařka. Četba je to občas temná, ale má jedno společné, hlavní hrdinku, občas komplikovanou, silnou, jindy až velmi nesympatickou. Na filmy Martina odpověděla bez váhání: „Harry Potter mě vždycky přenese do kouzelného světa, tedy do 4 dílu, od 5. dílu je série temná.“

Emotikony, které Marťu vystihují: 👩🏻‍💻 🔥 🌪 🍟 🍸 🧗🏻‍♀️

 

Háňa, naše srdce a mozek 

Když už Háňa nepracuje, moc ráda vaří a objevuje nové kuchyně. Má svůj seznam restaurací, který stále doplňuje a těší se, až bude moc zase nějaký fajn podnik navštívit. Věřte nám, má v něm fakt poklady, určitě se o něm ještě zmíníme. Nejraději ale tráví čas se svou rodinou a přáteli u dobrého jídla, které si společně uvaří. Miluje dlouhé horké koupele a spánek. S Martinou sdílí lásku ke kouzelnému světu Harryho Pottera, ale vedle něj si ráda pustí i historické životopisné filmy. Ovšem její největší guilty pleasure je k-drama (korejské milostné seriály).

Emotikony, které Háňu vystihují: 👩🏻‍🍳 ☀️ ☄️ 🍜 📱 🛁

 

Odpočívejme, ať můžeme nabrat sílu na další dny. 🙂

Přejeme Vám klidný a pohodový sváteční den,

Váš OSTĒ tým ♥