OSTĒ

NEJSLADŠÍ NOVINKA s vůní vanilkových rohlíčků

Podzim je krásné roční období, pomalu ale jistě už přechází do mrazivějších dní a vánoční čas na sebe nenechá dlouho čekat. Jaká první vzpomínka se vám vybaví, když se řekne vánoční cukroví? Je to babiččina kuchyň plná dobrot, hřejivá atmosféra provoněná františkem, vánoční stromeček, kakao, nebo sledování pohádek?

I letos Vám chceme o malinko zpříjemnit zimní čas, a tak jsme si pro Vás připravili limitovanou příchuť oblíbeného balzámu na rty Sweet Care. Letošní novinka bude ve znamení vanilky, ořechů a cukru. Pojďte si společně s námi zamlsat.

“Pro tento rok jsem připravila příchuť VANILKOVÉHO ROHLÍČKU, cukroví, které neodmyslitelně patří k českým Vánocům. I když má každá rodina svůj oblíbený recept. S vůní jsem si pohrávala tak dlouho, aby působila maximálně autenticky a okamžitě evokovala nejoblíbenější vánoční cukroví. Já jsem čerpala inspiraci ze vzpomínek na vanilkové rohlíčky mé české babičky Lenky. Vylepšila jsem také recepturu a poměr jednotlivých látek včetně patentované formule kyseliny hyaluronové,” říká zakladatelka Hanka.


Hydrataci potřebují naše rty víc než kdykoliv předtím. Nejen zima, ale i nošení roušek je namáhá, dochází k jejich dehydrataci, vysušení a popraskání. Pečující balzám na rty Sweet Care Vanilkový rohlíček, Vás jistě nadchne svou příjemnou texturou, pečujícími účinky a lahodnou příchutí vanilky a oříšků.  Kombinace olejů, vosků a kyseliny hyaluronové dlouhodobě pečuje a dodá křehké pokožce rtů potřebnou dávku hydratace. Už po prvním namazání jsou okamžitě vyživené, získávají sametový vzhled a přirozeně plný objem. Balzám můžete použít samostatně, nebo na místo transparentního lesku na rty.

Odměňte za celý rok sebe, nebo vykouzlete úsměv někomu, na kom Vám záleží. Budeme nesmírně rádi a vdečni, když jeden z dárků bude právě náš Vanilkový rohlíček. Ale musíme Vás varovat předem, vůně je vysoce návyková. Kalorií se bát nemusíte, balzám je oslazený stévií. Zaručujeme se, že nepřiberete ani deko a je také přirozeně bezlepkový. 🙂

Přejeme Vám krásné dny,

Váš OSTĒ tým ♥